OBVESTILA ZUNANJIM ODJEMALCEM KOSIL

OBVESTILA ZUNANJIM ODJEMALCEM KOSIL

PROTOKOL PRODAJE KOSIL ZUNANJIM ODJEMALCEM

 

Prodaja kosil poteka v skladu z zahtevami HACCP sistema in določenih higienskih in splošnih pravil na spodaj opisan način:

*  podpis pogodbe (v enoti Mehurčki na Upravi pri gospe Ireni Svetek)

*  kosila se obračunava mesečno in po dejanski porabi

*  zunanje kosilo je dvojno otroško, cena zanaša 6 eur

*  prevzem kosil je možen na dveh lokacijah: v enoti MEHURČKI (Parmska cesta 41) ali v enoti ŽIVŽAV (Na peči 20).

*  kosilo se lahko prevzame od 12:30 – 13:00 ure

*  za prevzem kosil sta potrebni dve namenski posodi (izključno »menažki«). Ob prevzemu polne posode s kosilom, hkrati oddate prazno posodo za naslednji dan)

*  kadar ne potrebujete kosila, to lahko odpoveste vodji kuhinje dan prej do 9:00 ure

*  v skladu z zahtevami HACCP sistema je potrebno kosilo zaužiti v roku dveh ur.

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Urška Bilban, OPHR

 

AKTUALNA OBVESTILA

11.7.2022

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je enota ČURIMURI, Novosadska 1 zaradi adaptacije čez poletje ZAPRTA (od 4.7.2022 do nadaljnega). Zunanjih kosila lahko prevzamete v enoti MEHURČKI, Parmska cesta 41. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo

 

25.4.2022

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je v četrtek in petek (28. in 29.4.2022) enota Živ Žav zaprta in ne bo zunanjih kosil. Če kosilo kljub temu potrebujete, ga lahko naročite in prevzamete v enoti MEHURČKI. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

 

8.3.2022

Spoštovani!

Obveščamo vas, da jutri, dne 9.3.2022 zaradi stavke ne bomo kuhali kosil za zunanje odjemalce. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

 

25.8.2021

Obveščamo vas, da zaradi težav z dobavo žal jutri, četrtek, 26.8.2021 ne bo BIO zelene solate. Nadomestili jo bomo s solato lokalnega pridelovalca. Prosimo za razumevanje.

OBVESTILO

Spoštovani! Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 12.4.2021 ponovno kuhamo za zunanje odjemalce! Lep pozdrav.

read more

OBVESTILO

Spoštovani! Obveščamo vas, da od 1.4.2021 do 11.4.2021 ne bo kosil za zunanje odjemalce. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

read more

OBVESTILO

Spoštovani odjemalci kosil! Obveščamo vas, da je zaradi okužbe s Covid 19 in posledično karantenskih odločb v tem in naslednjem tednu zelo okrnjena kadrovska zasedba v naši centralni kuhinji. Delo smo reorganizirali tudi s pomočjo ostalih sodelavcev, ki so priskočili...

read more

OBVESTILO

Spoštovani! Obveščamo vas, da s tem tednom ponovno kuhamo za zunanje odjemalce. Prosimo vas, da ob prevzemu nosite masko, redno razkužujete roke in ročaje posod, temeljito skrbite za higieno le teh in posode prinašate brez dodatnih vrečk. Za razumevanje se vam...

read more

Starejša obvestila

OBVESTILO! Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo z dnem 1.9.2020 ponovno pričeli s kuhanjem kosil za zunanje odjemalce. Zaradi nastalih razmer v povezavi s COVID-19 bo potrebno še bolj skrbeti za higieno posod in ročajev, ki jih redno razkužujte. Vstop v kuhinjo je...

read more
Accessibility