RINGARAJA

Enota Ringaraja

Na Peči 20/a, Ljubljana

Pomočnica ravnateljice: Ksenija Grabovica
Telefon: 01 520 86 20
Email: zivzav.vvzljoz@guest.arnes.si

Vrtec je odprt od 05.30 – 16.30 ure.

Majhna hiša s tremi svetlimi in prostornimi igralnicami je že od leta 1985 prostor za otroke od prvega do tretjega leta. Stoji ob enoti Živ-žav, kamor se otroci preselijo po tretjem letu. Vse tri igralnice so prenovljene, klimatizirane in sodobno opremljene, kar omogoča izvajanje bogatih dejavnosti po programu Kurikuluma. Prenovljena je tudi kuhinja enote, v kateri  kuharica skrbno pripravlja obroke za velike in male. Enota ima travnik s peskovnikom in igrali, ki  omogočajo prve gibalne izkušnje, bogatijo pa ga tudi posebne glasbeno gibalne plošče, ki otrokom prinašajo veselje in spodbudno vplivajo na njihov razvoj. Prav majhnost enote nudi še dodaten občutek varnosti in domačnosti.

ODDELEK
Telefon: 01 5208 631
MALINE 1 – 2 Let Manca Colarič, vzgojiteljica
Metka Kovačevič, pomočnica vzgojiteljice
Telefon: 01 5247 988
ŽABICE 1 – 2 Let Tanja Kumar, vzgojiteljica
Anja Škulj, pomočnica vzgojiteljice
Telefon: 01 5208 633
KRTKI 2 – 3 Let Simona Zagožen Ilić, vzgojiteljica na PD,
nadomešča Urša Sitar, vzgojiteljica
Slađana Šučur
, pomočnica vzgojiteljice
Prekrivanje Nevenka Zagrajšek, pomočnica vzgojiteljice

Poleg strokovnih delavk in kuharice za naše otroke skrbita še čistilki in vzdrževalec.

JANUAR V RINGARAJA

jUHUHU, SNEG JE TU. TUDI V NAJMLAJŠIH SKUPINAH SMO SE ODPRAVILI VEN, NA SNEG IN OTROCI SO PRAV UŽIVALI V ZIMSKIH RADOSTIH.
Naredili smo snežaka, se valjali po snegu ter raziskovali kakšen sneg je (mrzel, se topi,…). Nekateri otroci so se s snegom srečali prvič, zato so le začudeno opazovali.
Januarske aktivnosti smo posvetili raziskovanju zimskih oblačil, prepevanju pesmi o zimi, najmlajši pa so usvajali igre z žogo tako in drugače.
Likovno so otroci ustvarjali s tulci in baloni, risali z ledenimi barvicami in poustvarjali gibanje medveda iz gibalne igre Medved stopa!

Veselimo se tudi prihajajočih zimskih dni!