Spoštovani starši!

Spet je mesec naokoli. Tabor je za nami, vsi smo polni vtisov in se premikamo počasi proti poletju. 

Trenutno imamo dneve rolanja 🛼.

Otroci so željni novega znanja, polni energije in nasmejanih ust 😁. Skoraj vsi imajo željo po adrenalinskem rolanju čez drn in strn 🙈. Tisti, ki pa so se odločili, da počakajo z rolanjem do naslednjega leta, pa uživajo v raziskovanju drobnih živalic in narave, saj jih opazujejo s povečevalnim steklom in tako vidijo svet v drugačni “luči” 💡. Na voljo jim je tudi peskovnik, kjer uživajo in gradijo peščene piramide.

Prejeli smo tudi zelo dobro družabno igro, ki jo je za nas naredil gospod Mario 👍, oče fantka, ki je v naši skupini. Otrokom je igra zelo všeč, radi tekmujejo in se preizkušajo v hitrosti, vztrajnosti in natančnosti. Gospodu Mariu se zahvaljujemo za igro in se v prihodnje priporočamo še za kakšno  😉😊♥️

Ker je sonce 🌞 že visoko na nebu in temperature naraščajo proti 30 stopinjam, se tudi v vrtcu radi ohladimo 🧊. Včasih se ohladimo tako, da se skrijemo v hladno senco, včasih v kuhinji poskrbijo za slastno osvežilen sladoled🍧 , včasih popijemo kozarec mrzle vode 🥤ali pa se ohladimo s pršenjem vode. Vedno pa se imamo lepo. 

Nikoli, ampak res nikoli nam ni dolgčas, vedno imamo polno zaseden urnik 😉🙃.

Spodaj vas čaka še nekaj fotografij, ki so nastale v preteklih dneh. Uživajte v ogledu 😊.

 

Tako zelo smo ponosni na naše ribice!!! Nekateri so bili čisti začetniki. Nikoli prej niso obuli rolarjev, nikoli si nataknili ščitnikov in nikoli se niso spopadli z lovljenjem ravnotežja tako kot sedaj. Vendar, dragi starši, te otroci so postali “eno” z rolarji. Znajo loviti ravnotežje, znajo se rolati, znajo si natakniti ščitnike, znajo uživati z vetrom v laseh. Vse pohvale vsem našim ribicam ♥️

Družabna igra, ki jo je za nas naredil gospod Mario. 

Naše kratkočasenje v družbi najboljših prijateljev 💗 .

Skupaj z vami dragi starši pa smo se odpravili na pohod in prijetno druženje na Golovec 💪 .

V teh dneh pa smo si ogledali tudi nekaj predstav. 

Najprej sta nam Filip in Harun uprizorila predstavo Bobek in barčica. Njuna interpretacija je bila naravnost dih jemajoča 👐. Zelo smo ponosni tako na Haruna, kot tudi na Filipa. Trudila sta se kar nekaj časa, naredila sta si lutke in se naučila zgodbo. Potem pa sta nas popeljala v čudežni svet Bobkovega doživetja. 

Predstavo smo si ogledali tudi pri najstarejših skupinah, ki se letos počasi poslavljajo od vrtca 😥💖

V ponedeljek pa nas je presenetila še Daša s Kamišibaj  predstavo o zgodbi brez naslova, ki temelji na resničnih dogodkih. 

Hlajenje z nežnim pršenjem vode 🙃😊.

Dragi naši straši, to bi bilo za danes vse. 

Še malo nas loči do poletnih počitnic in sproščanja v dobri družbi, pa naj bo to doma v objemu staršev, babic in dedkov ali čofotanje v morju. Dopust si zaslužimo vsi. Starši, vzgojitelji in OTROCI. Tudi oni se morajo “spočiti” od dnevne rutine. 

Vsi, prav vsi pa si privoščimo kepico sladoleda in se nasmehnimo poletju 😍🍧.

Lep pozdrav  💗

Andreja, Petra in Filip   🐟🐠🐟

 

 

 

 

 

Accessibility