Pozdravljeni starši!

Pa je tabor za nami. Res smo ga zelo težko pričakovali in končno tudi dočakali. 

Najprej naj pohvalim vse otroke, ker ob odhodu ni bilo niti ene same solzice 🥲.  Seveda ste bili tudi starši prave zvezde🌟  brez lesketa solzic v očeh 💪

NAJ VAS POPELJEMO SKOZI DOGODIVŠČINE, KI SMO JIH IMELI NA TABORU… 

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Najprej vožnja z avtobusom 🚌 do gozda  Martuljek. 

Končno smo prispeli na cilj 🌄

Sledilo je raziskovanje okolice, kjer se bomo naslednje 3 dni igrali, smejali in nadihali svežega zraka. 

Vsi smo komaj čakali, da bomo videli svoje sobe, postelje 🛏️ in prostor, kjer bomo pojedli težko pričakovano kosilo🥕🥩🍗

Sledil je adrenalinski poligon. 

Po napornem poligonu pa smo se prelevili še v gradbene delavce👷‍♀️👷‍♂️👷 . S Skupnimi močmi smo sestavili kar 2 hiški🏠 . Brez zaščitne opreme seveda ni šlo, saj je varnost VEDNO na prvem mestu. 

Po napornem popoldnevu nas je čakala še plesna zabava v soju pisanih luči .🎉

Za konec pa še nekaj kar ste starši težko pričakovali. Kako bodo vaši srčki 💗 zvečer zaspali brez vas. 

Bili so super, zaspali so brez težav. Tako so bili utrujeni, da jih je pravljica za lahko noč popeljala v sladke sanje 💤😴💤 ….

TOREK

Nekateri otroci so poskrbeli, da nismo zamudili čudovitega sončnega vzhoda 🌄. Jutra so zares najlepši del dneva. Ptičje petje🐦 , svež zrak, mir in sonček☀️ , to je čar zgodnjega jutranjega vstajanja

Sledil je zajtrk in pohod do slapa v gozdu Martuljek. Na poti smo našli kup škratkovih kapic z navodili in namigi o tem kaj nas na poti do cilja čaka. Iskali smo dele sestavljanke, spoznavali iglavce in listavce, telovadili, peli pesmice in še kaj. 

Pohod nas je kar malo utrudil. Po kosilu se je prilegel počitek. Nekateri so spali 💤 , drugi samo počivali. Dan je treba izkoristiti, zato smo se v popoldanskem času odpravili na štafetne igre, obiskal nas je škratek Špikec , vlekli smo za vrv, se ponovno preizkusili na adrenalinskem poligonu, skupaj zakurili ogenj 🔥, nato pa smo imeli čas za prosto igro.

Večer…

 

Ko je bil čas za spanje pa so otroci poslušali pravljico za lahko noč in sladko zaspali. 

SREDA

V sredo nas je čakalo še nekaj opravil in dejavnosti, predno smo se z avtobusom 🚌 odpeljali v vaš objem. Najprej smo spakirali svoje kovčke💼 , odšli na zajtrk🍳🥛🥐 , nato smo si izdelali prave škratkove kapice in se preizkusili v prometnem poligonu 🚦⛔🚸🚗👮‍♂️

   

Tako, pa smo prišli do konca dogodivščin na našem taboru v Škratkovi deželi. Vreme smo imeli čudovito 🌞, družba je bila 🔝🔝🔝, hrana slastna, še posebej pizza 🍕, doživetje vrhunsko in otroci tako pogumni, da smo bili mi trije ribji vodiči zelo pozitivno presenečeni. Bravo RIBICE 🐟💗🐟.

Otroci so bili utrujeni, polni čustev in doživetij. Upamo, da ste bili prizanesljivi in jih razumeli. Pomembno je da so imeli na voljo vašo ramo, kamor so se lahko naslonili, vaše roke, ki so jih objele, vaše ustnice, ki so jih 1000 – krat poljubile in vašo pozornost, po kateri so hrepeneli 3 dni. To so vaši srčki, ki ste jih čudovito vzgojili. 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

 

P.S. Poskušali smo slikate vse otroke večkrat. Vedno se lahko zgodi, da je en otrok na sliki večkrat kot drugi otrok. Prosimo vas, da niste občutljivi, če je od “sosedove Micke” otrok na 5 slikah, medtem, ko je vaš samo na 3. To ni načrtno in je zgolj naključje. Mi smo se res trudili vse fotografirati, da boste imeli vpogled na dogajanje, toda v prvi vrsti je vedno varnost in za to smo potrebni vsi trije (Petra, Andreja in Filip). Hvala za vaše razumevanje. 

 

Čudovit sončen pozdrav vam pošiljamo

Andreja, Petra in Filip

 

 

 

 

Accessibility