Spoštovani starši in naši otroci!

Pustni čas… Veselje, smeh, razigranost, pisana oblačila, krofi in še in še… Vse to je tradicija, ki je nikakor ne smemo prezreti. 

V vrtcu je seveda nismo.

Spoznali smo pravega kurenta in si ga res zelo, zelo od blizu ogledali. Najprej smo nekateri imeli ogromne, prestrašene 👀, nato pa smo se sprostili in uživali ob razigranem kurentu. 

Kurente smo tudi ustvarjali, strigli, lepili, risali in barvali. Res so nam uspeli noro dobro. No saj si naše izdelke lahko ogledate v garderobi, kjer krasijo pano in se tako tudi sami prepričate.

Prišel je pustni torek… In naše 🐟 tistega dne niso prišle v vrtec. Čakali smo jih in čakali.… Toda brez uspeha… 

No 🐟 res ni bilo, prišle pa so pustne maske 🎭 . Čisto prave maškare. Bile so čudovite, razigrane in nasmejane.

Pika Ču, Labodja princesa, Pika Polona, čarovnica, gusar, čisto prava Drakula, Sila iz Tačk na Patrulji, verjamete, če vam povem, da nas je obiskala čisto prava gospa Zemlja? Pa tudi Policist, ki je skrbel za red in varnost, pravi grški bojevnik iz Troje, Ninja, nasmejane princese, klovn, okostje, netopir in še bi lahko naštevali. Med vzgojitelje pa so se prikradle Minnie Mouse miške in mišek Mickey.

Bila je prava mala zmešnjava 🙃

Otrok in vzgojiteljev nikjer, maškare so zasedle in prevzele nadzor nad enoto Mehurčki. Bil je čisti kaos.

Ampak tak lep, simpatičen, razigran in nasmejan kaos. Nihče se ni jezil, nihče ni nikogar nikamor podil, ampak vsi skupaj so uživali, bili sproščeni in se prepustili toku dogodkov, ki so si sledili. Vmes je gospa Klavdija ujela maškare v svoj foto objektiv,  tako da je ostal vsaj dokaz o maškarah, saj so že naslednji dan prišle nazaj v vrtec naše 🐟. O maškarah pa ni bile več ne duha, ne sluha.

➡➡➡ So pa pustile obljubo, da se naslednje leto spet vrnejo  😉 

Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

 

Trio iz skupine RIBICE vam želi čudovit, sončen dan ❤ .

Andreja & Petra & Filip 🐟🐠🐟

 

 

 

Accessibility