Dogajanje pri nas….

Ste že kdaj barvali 🖌  z metlo 🧹 ❓❔❓ Mogoče ustvarjali z njo ❓❔❓

No mi smo …. In veste kaj? Bilo je NORO zabavno 😄.

Ste si že kdaj sami naredili očala  No Petra je želela biti v koraku z modo… Ker pa danes ni tako lahko priti do novih očal👓 , so ji jih naredili kar otroci. Ste jih videli? Potem se strinjate, da so UNIKAT. Torej enostavno posebna, barvita in čudovita. 

Kolikokrat ste imeli priložnost podrobno spoznati okolje v katerem živite   Vaši otroci so spoznali okolje do potankosti. Sedaj imajo maketo Štepanjskega naselja. Sami uredijo postavitev stavb, ki so v njihovi okolici. Sprehodite se po vaši okolici, povprašajte jih o tem kaj vidijo, kaj se nahaja kje in po kateri poti morate do vašega željenega cilja. Presenečeni boste 😉. 

Kaj pa pravite na glasbene sposobnosti vaših otrokRecimo igranje različnih inštrumentov v šotoru Hmmm 🤔❔❔❔Zanimivo ne ❔❔❔

Hrana… ne smemo pozabiti te pomembne teme. Torej pekli smo muffine 🧁. Bananine muffine 🍌🧁 ✔😉😋. Bili so njami. Za piko na i pa smo seveda imeli še smetano in pisane mrvice. Bilo je predvsem slastno. 

Pripovedovali pa smo si tudi zgodbice trenutnega navdiha. Knjižni kotiček📚 je v skupini Ribice res veliko v uporabi. Vsi radi beremo, poslušamo in skupaj ustvarjamo zgodbe. 

No oglejte si naše fotografije in se prepričajte sami….

Trio adio 

Petra, Andreja & Filip 🐟🐠🐟

Accessibility