Dragi naši starši!

Ja nekaj časa je pa res že minilo odkar smo se nazadnje brali… Veste pridejo dnevi, ko se toliko dogaja, da spletno stran kar malo na stranski tir postavimo. Pa vendar… Spet smo nazaj..

Vsekakor nam ni bilo dolgčas… Nekateri ste bili malo v karanteni, drugi malo bolni, tretji malo odsotni, ker ste se stiskali z babicami in dedki. In veste kaj… Sedaj smo nazaj. Vsi skupaj, cela ekipa, cela skupina ❤ .

December je mesec smeha, iger, plesa, rajanja, ustvarjanja, in predvsem snega. Joj sneg je res tista prava sreča, za naše otroke. Mi smo naredili snežaka ⛄. No pravzaprav ne enega in ne dva… Naredili smo jih cel kup ⛄☃⛄☃⛄☃⛄. Kepali smo se, puščali sledi v snegu, gradili, skakali, se metali v kupe snega… No če povzamemo z eno besedo, smo UŽIVALI ❄⛄❄.

Seveda smo tudi ogromno ustvarjali. Izdelki so vidni v garderobi, igralnici in vsakodnevno sprejmete nekaj ustvarjanja tudi domov.

Pa tudi to še ni vse…. Obiskala nas je zobozdravnica, ki je s seboj prinesla prijatelja z velikimi, čistimi zobmi 🦷🦷🦷. Skupaj smo spoznali higieno zob, si skupaj pogledali vse zobe in jih prešteli 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣▶▶▶, za konec pa smo jih še malo pregledali in ščetkali.

Čaka naš še obisk Dedka Mraza, fotografiranje 📸, slavnostno kosilo, ples💃🏻🕺🏻 , petje, igra in druženje.

Se vidimo / beremo kmalu…

Do takrat pa,…

En čudovit, zasnežen večer vam želimo:

Andreja & Petra & Filip 🐟🐠🐟

 

Accessibility