Novo šolsko leto smo začeli s polnim zagonom. Vsak teden nam je prinesel nove izzive, nova spoznanja, raziskovanja in seveda nove nepozabne dogodivščine. Naj teh trenutkov, vsakega tedna, prikažemo z nekaj fotografijami.

🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧🟨🟧

Slogan letošnjega tedna mobilnosti se je glasil “Živi zdravo, potuj trajnostno.” Hodili smo na izlete po bližnji okolici (Kodeljevo, Blažev grič, Golovec…), se vozili s skiroji in kolesi, spoznavali različne gibalne igre, se sproščali ob masaži in imeli ob dnevu plesa zabavo na igrišču.

Evropski teden športa smo kar se da izkoristili! Gumbki se zelo radi razgibavamo. Vsakodnevnem razgibavanju in raztezanju smo dodali še žogarije. Kar se pa tiče naše hitrosti, pa smo jo preizkušali na internem krosu vrtca. Kasneje smo se udeležili še čisto pravega! 

V tednu kulturne dediščine smo iskali zdravilne rastline, delali smutije, si sami naredili sadno kupo, se pogovarjali o bontonu za mizo in vsak dan spoznavali jedi iz različnih slovenskih pokrajin.

“Razigran uživaj dan.” pa je bil slogan letošnjega tedna otroka. Igrivosti, sproščenosti in druženja ni in ni manjkalo. Družabne igre, socialne igre, igre v kotičkih…Imeli smo se naravnost odlično!

In nepozabne dogodivščine še kar in kar nastajajo, saj jesenskih radosti ni in ni konec…🍂🍁

Accessibility