Pozdravljeni starši!

Kratek teden je za nami. A mi smo bili tako zaposleni in toliko smo doživeli, kot da bi teden trajal in trajal…. 

Obiskali smo gasilski dom, spoznali čisto pravo gasilko Živo 👩🏻‍🚒 . Razkazala nam je gasilski dom, gasilski avto🚒 , probali smo gasilsko čelado , celo v gasilski kombi smo smeli pogledati in se sprehoditi skozenj. Wauuu koliko pripomočkov imajo gasilci👨🏻‍🚒👩🏻‍🚒 , zares imajo veliko opreme, ki nam je bila čisto nepoznana. Gasilka Živa 👩🏻‍🚒 nas je naučila kako si zapomniti številko 112, saj nam kar hitro lahko uide iz glave. Saj veste, da so naše glave tako polne informacij in doživetij, da ni nič čudnega, če se kakšen podatek izgubi kje v teku časa.
👀 👃 Imamo torej par oči (dvakrat 1) in en nos (2). Enostavno 🙉😄🤣 …. No mogoče se vam ne zdi, vendar otrokom je kristalno jasno kot beli dan.

1 1 2  🚒 🧯

Seveda pa to še ni bil konec tedna… 

Igrali smo se z jesenskim listjem, pod čudovitimi rumenimi krošnjami 🌳, nekje na travniku med bloki. Toliko dela smo imeli. Starši si ne morete predstavljati koliko listja so morali otroci pospraviti, koliko vejic pobrati in koliko metrov so morali prehoditi sem in tja. Joj pa je res naporna ta jesen. 

Seveda Petri in Andreji še kar ni zmanjkalo idej… 

Imeli smo še gasilski poligon in igrali smo BINGO, ker tudi gasilci, ko so v pripravljenosti in čakajo na poziv igrajo BINGO in se tako kratkočasijo. Morali smo napeti svoje možgančke, razgibati svoje telo, premagati ovire in se enostavno imeti lepo. 

No toliko z besedami, sedaj pa rajši uporabite 👀 in se sami prepričajte v to, da smo zares imeli SUPER teden.

 

 

No to pa bi bilo za danes vse 😉. Jutri se začne nov teden in mi gremo novim doživetjem naproti. 

Lep pozdrav!

Andreja & Petra & Filip 🐟🐠🐟

Accessibility