V tem tednu smo z vašo pomočjo lahko vsak dan, kljub dežnim kapljam, odšli na sprehod. Obuli smo dežne škornje, oblekli dežne plašče, razprli dežnike in odšli na lov za lužami. V okolici vrtca smo našli majhne in velike, ter se z velikim veseljem zapodili vanje in začofotali. Posledično smo bili mokri do kolen in se v vrtcu potem urili še v samostojnem preoblačenju. Prosiva, da otrokom redno prinašate čista oblačila ter vrečko iz blaga za odlaganje umazanih oziroma mokrih oblačil.

Praznovali smo kar dva rojstna dneva, saj sta Aiša in Ema praznovali svoj 3. rojstni dan. Skupaj smo se poveselili in zaplesali ob glasbi ter se na koncu pogostili s posladkom in sadjem.

Ker sodelujemo v gibalno/športnem programu Mali sonček – modri, smo za nalepko v knjižici usvajali različne načine gibanja z žogo. Gre nam odlično. Ker moramo opraviti tudi štiri izlete – od tega je en izlet v izvedbi staršev, vas zopet prosiva za sodelovanje, tako da nama v vrtec prinesete žig iz obiskane vzpetine ter datum. Če obiskana vzpetina/hrib nima žiga pa prosiva le za datum ter ime vzpetine/hriba. Tistim ki ste žig že prinesli se še enkrat zahvaljujeva.

Prisluhnili smo tudi pesmi Žarki mavrični, ki je himna našega vrtca in jo najdete na naši spletni strani ter ji prisluhnete tudi sami.
Vrtec Otona Župančiča | Domača stran vrtca Otona Župančiča (vrtecoz-lj.si) (na dnu strani).

Nina in Aleksandra

 

Accessibility