Dragi starši!

Končno je prišel težko pričakovani dan, ko smo se spet vsi skupaj zbrali v vrtcu. Otroci so komaj čakali, da se vrnejo med prijatelje in zjutraj ni bilo niti ene same solzice. Tako pogumno in veselo so prikorakali v igralnico…

Sedaj je čas, da s skupnimi močmi poskrbimo, da v vrtcu tudi ostanemo. Starši, v vrtec sodijo samo zdravi otroci, ob prihodu v vrtec si razkužite roke, otrok pa naj si umije roke predno vstopi v igralnico, masko imate pravilno nameščeno in jo nosite ves čas, ko ste v vrtcu. Zjutraj se hitro poslovite in se ne zadržujte na vratih igralnice ali v garderobah. Vsi si želimo nazaj naše “normale” pa vendar bomo morali na to še malo počakati. Do takrat pa poskrbimo, da bodo naši otroci z veseljem prihajali v vrtec in, da kljub vsem ukrepom, ki nas omejujejo otroci ne bodo občutili dodatnega stresa.

Prvi dan je bil čudovit. Peli smo, Petra nam je zaigrala na kitaro, brali smo pravljice, se igrali, ustvarjali s plastelinom in praznovali smo Kristinin rojstni dan. Spodaj imate priloženih še nekaj fotografij, na katerih lahko sami vidite kako lepo smo se imeli.

Lep pozdrav.

Andreja & Petra ♥♥♥

 

Accessibility