Spoštovani,

ker se zavedamo pomena gibanja za vsakega posameznika, smo na široko odprli vrata BODIFIT Play portala in so dvakrat tedensko (ob torkih in četrkih) naše vadbe v živo dostopne VSEM brezplačno.

Povezavo do vadb lahko delite z vašimi prijatelji, sorodniki, sosedi, sodelavci. Vsi so lepo vabljeni in več kot dobrodošli, da se nam pridružijo. V tem času, ko imamo precej omejene možnosti gibanja in/ali nismo dovolj motivirani, vam želimo pokazati, da niste sami. S prvo vadbo ob 16.30 bomo poskrbeli za otroke.

Na igriv in interaktiven način bo 20-minutna vadba najprej zabavala mlajšo populacijo, potem pa še poskrbela za pravilen razvoj gibalnih vzorcev. Naš inštruktor FITKO vas čaka ob 16.30.

Vaši najmlajši se vam/nam lahko pridružijo tudi na naslednji vadbi, saj gre za prilagojeno različico pilates vaj s poudarkom na zdravju hrbtenice – FIT SPINE ob 17.00. Naša hrbtenica iz dneva v dan prenaša veliko breme nepravilne drže in bi je potrebno nameniti vsaj kakšno uro krepitvi preobremenjenih hrbteničnih mišic. Naša telesa so narejena za gibanje in potrebujemo polno kapaciteto, ki jo lahko naše telo generira. Naj vadba sama govori zase in vam pokaže zakaj je že leta najbolj obiskana. POWER JUSTFIT ob 18.00. Potrebujete le rahla bremena (enoročne uteži, plastenke…) in palico (metlin štil…) ali BODIFIT Play PUMP SET, komplet uteži s palico.  Izbira je velika, vsak lahko najde nekaj zase.

Naše poslanstvo je pomagati drugim in zavedamo se, da moramo biti povezani še bolj kot kadarkoli. Ko spregledate, da ste del vsega in vse je del vas, sočutje vznikne samo. Nihče ni ločen od drugih.

Povezava do brezplačnih vadb:

https://zoom.us/j/98572764562

Lep dan,
BODIFIT

 

 

Accessibility