Vabilo na 14. Mednarodni festival »Igraj se z mano« 2020

Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.

Dogajanje bo potekalo na spletnih platformah:

  •   Zoom.

Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik. Več podrobnosti glede možnosti sodelovanja najdete tukaj.

Prosimo, da nam svojo udeležbo sporočite do vključno nedelje, 24. 5. 2020 tako, da izpolnite prijavnice, ki jih najdete na tej povezavi.

Šole, vrtci, zavodi in društva prosimo, da vabilo posredujete družinam, s katerimi sodelujete.

Opozorilo

Z izvedbo festivala na spletnih platformah ne želimo spodbujati otrok k ustvarjanju lastnega profila na družbenem omrežju Facebook. Priporočamo, da k igri in programu pristopajo v sodelovanju s starši ali drugimi odraslimi osebami in s tem krepijo socialne vezi.

Lep pozdrav,

ekipa Igraj se z mano

Povezave:

Vabilo k sodelovanju na 14. medarodnem festivalu igraj se z mano

Povezava do prijavnih obrazcev

Accessibility