Spoštovani starši,

minila sta dva tedna odkar smo zaprti in v samoizolacijah, zdi pa nam se, kot da se nismo videli že celo večnost. V izogib širjenja virusa, ostajamo zaprti še naprej. Do kdaj? Odgovora ne poznam, imam pa trdno upanje, da bomo z upoštevanjem vseh navodil kmalu spet skupaj. Spremljali bomo situacijo v naši državi in se ji sproti prilagajali.

Nismo pa pozabili na vas in naše/vase otroke. Naši strokovni delavci ohranjajo stik z vami preko spletne strani skupine vašega otroka, elektronske pošte in drugih načinov komuniciranja, ki so nam na voljo. Spremljajte spletno stran vaše skupine, vrtca, verjamemo, da boste našli zanimive ideje kaj početi v časih, ko smo vezani na dom.

Zavedamo se, da je na spletu poplava idej kaj početi, pomembno pa se nam zdi , da tudi otroci vedo, da ideje za igre in delo prihajajo od njim ljubih strokovnih delavk, ki mislijo nanje. Ohranite stik, da bodo tudi otroci vedeli, da njihove vzgojiteljice, pomočnice vzgojiteljic in ostali mislimo nanje. Mnogo je tudi zgodbic in idej, kako otroku pojasniti kaj se dogaja okrog nas, zakaj se ne smejo družiti s prijatelji. Tema je aktualna tudi zanj, prav je, da jim vse pojasnimo in razložimo.

Res je, vrtec je zaprt, mi pa vsak na svoj način ostajamo aktivni: mnogi zaposleni delujejo kot prostovoljci, šivamo maske za Onkološki inštitut, sodelujemo z lokalno skupnostjo in civilno zaščito, obenem pa skrbimo tudi za varovanje naših stavb, ter pripravo le teh za našo vrnitev. Pozabili nismo niti na vpise novincev, saj vse poteka, le na malo drugačen način – prirejen trenutni situaciji.

V kolikor pa potrebujete kakršen koli odgovor, pojasnilo, stik, smo vam na razpolago preko elektronske pošte, ki je objavljena na spletni strani. Pišite nam, povprašajte ali samo sporočite kako ste.

Ostanite zdravi in pazite nase in na vaše in naše otroke.

Irena Upelj, ravnateljica

Accessibility